Udrea: Am mult mai mult timp liber de când nu mai sunt ministru. O săptămână am fost cam derutată

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că are mult mai mult timp liber de când nu mai este membru al Guvernului şi că o săptămână a fost "cam derutată", deoarece nu era obişnuită să nu aibă ceva de făcut încă de la prima oră a dimineţii.

931 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am mult mai mult timp liber de când nu mai sunt ministru. O săptămână am fost cam derutată

Udrea: Am mult mai mult timp liber de când nu mai sunt ministru. O săptămână am fost cam derutată (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebată cum a trecut perioada de când nu mai este ministru, Elena Udrea a spus că are "mult mai mult timp liber".

"A trebuit să mă organizez în aşa fel încât să-l folosesc, dar sunt convinsă că nu va dura mult această linişte, pentru că intrăm în campanie electorală, începe activitatea la Parlament, şi acolo sunt foarte multe lucruri de făcut. Deocamdată, o săptămână, într-adevăr, am fost cam derutată, pentru că nu eram obişnuită să nu am ceva de făcut încă de la prima oră a dimineţii", a adăugat Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici