Udrea: Dacă aş şti că ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi

Elena Udrea, candidat la şefia PDL, a declarat, vineri, la Bistriţa, că este dispusă să umble şi desculţă, nu doar în tenişi, dacă ar şti că acest lucru ar ajuta PDL să revină la guvernare, referindu-se la prezentarea pe care i-a făcut-o liderul local Ioan Oltean.

733 afișări
Imaginea articolului Udrea: Dacă aş şti că ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi

Elena Udrea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Elena Udrea a venit să convingă că nu e doar o femeie frumoasă care are poşete frumoase şi pantofi cu tocuri înalte. A venit să convingă că este un lider marcant al PDL, că este un om care poate să conducă PDL, un om care atunci când se angajează într-o asemenea competiţie electorală este conştient şi responsabil de ce spune şi ce face şi că angajamentul public făcut va fi de natură a fi pus în practică după 23 martie", a afirmat, la prezentarea moţiunii Elenei Udrea, liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean.

Oltean a afirmat despre Elena Udrea că a inspirat încredere şi putere, că a fost un om politic care nu a fost îngenuncheat niciodată, că nu a fost asociată cu corupţia sau ticăloşia, "ci doar cu performanţa, cu poşetele şi cu pantofii".

"Sunteţi o femeie frumoasă, doar nu o să umblaţi în tenişi", a spus Ioan Oltean.

"Dacă aş şti că asta ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi", a răspuns Elena Udrea.

Elena Udrea îşi prezintă vineri, la Bistriţa, în saloanele unui hotel de cinci stele, moţiunea "Noul PDL - o Nouă Românie".

Alături de ea se află Daniel Buda şi Gheorghe Tinel. La eveniment participă peste trei sute de persoane, primari, aleşi locali, dar şi simpli membri ai PDL Bistriţa-Năsăud, sala fiind arhiplină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici