Udrea: Depolitizarea lui Ponta şi Antonescu înseamnă punerea USL-iştilor în fruntea instituţiilor

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea susţine că depolitizarea, aşa cum este înţeleasă de Victor Ponta şi Crin Antonescu, înseamnă punerea USL-iştilor în fruntea tuturor instituţiilor.

499 afișări
Imaginea articolului Udrea: Depolitizarea lui Ponta şi Antonescu înseamnă punerea USL-iştilor în fruntea instituţiilor

Udrea: Depolitizarea lui Ponta şi Antonescu înseamnă punerea USL-iştilor în fruntea instituţiilor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Declaraţiile lui Crin Antonescu privind depolitizarea instituţiilor sunt ipocrite şi denotă încercarea continuă a liderilor USL de a-i minţi pe români. Depolitizarea, aşa cum este ea înţeleasă de Victor Ponta şi Crin Antonescu, nu înseamnă altceva decât punerea membrilor USL în fruntea tuturor instituţiilor din România. Iar exemple sunt cu duiumul. De la celebrul caz al Inspectoratului de Stat în Construcţii, Constantin Grăjdan fiind un mare simpatizant PSD, până la alte funcţii importante în aparatul administrativ central", susţine Elena Udrea într-o declaraţie remisă, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Ea mai dă ca exemplu faptul că în fruntea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) a fost numit Bogdan Nica, membru PNL Prahova, iar vicepreşedinte al aceleiaşi instituţii a fost numit Marius Dunca, preşedintele TSD Braşov.

"În fruntea Poştei a fost numit tot un posesor de carnet roşu, brăileanul Ion Smeeianu. Şi în ministerul pe care l-am condus, roata politizării USL-iste s-a pornit, consilierul judeţean PNL de Sălaj Ioan Şimonca fiind numit director al Companiei Naţionale de Investiţii", continuă Udrea.

În opinia sa, "ce este mai rău este că aceşti oameni numiţi politic fac campanie electorală în favoarea USL". Ea susţine că la Sectorul 3 angajaţii Poştei au fost duşi în excursie şi apoi la restaurant "pe banii lui Robert Negoiţă".

"Cu alte cuvinte, depolitizarea propovăduită de USL nu este altceva decât o poveste spusă de Ponta şi Antonescu pe la televiziuni, în timp ce instituţiile statului sunt epurate pe criterii politice, pentru a face loc clientelei partidelor nou-ajunse la guvernare", mai susţine vicepreşedintele PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici