Udrea, despre intrarea lui Iohannis în PNL: Mişcare de imagine a lui Antonescu, un fault la PSD

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că intrarea lui Klaus Iohannis în PNL este "o mişcare de imagine a lui Antonescu", una care nu afectează PDL, o opinie trebuind să aibă PSD, partid care a fost astfel "faultat".

112 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre intrarea lui Iohannis în PNL: Mişcare de imagine a lui Antonescu, un fault la PSD

Klaus Iohannis (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost întrebată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Sibiu, ce părere are despre intrarea primarului Sibiului, Klaus Iohannis, în PNL.

"Cred că este o mişcare de imagine a domnului Antonescu. Probabil că şi domnul Iohannis are propriile calcule politice. În mod sigur, are propriile calcule politice", a răspuns Udrea.

Ea a apreciat că PSD ar trebui să aibă o opinie despre această mişcare, pe care a apreciat-o ca fiind "un fault la PSD".

"Mai degrabă o opinie ar trebui să aibă cei din PSD pentru că, evident, este un fault la PSD cu această mişcare. Pe noi nu ne afectează nici în sus, nici în jos", a declarat Elena Udrea.

Ea şi-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, moţiunea "Noul PDL. O nouă Românie", cu care candidează pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al PDL.

La întâlnire au fost prezenţi mai mulţi membri de partid, aleşi locali din oraşele şi comunele judeţului Sibiu, dar şi liderul PDL Sibiu, Ion Ariton, care şi-a exprimat susţinerea faţă de Elena Udrea.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, recent, că a devenit membru PNL, precizând că a luat această decizie în urma invitaţiei lansate de liderul PNL Crin Antonescu. La sfârşitul săptămânii trecute, la Congresul PNL, el a devenit prim-vicepreşedinte al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici