Udrea: Este datoria şi atributul premierului, preşedinte al PDL, să evalueze membri ai Guvernului

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN al PDL, că este datoria şi atributul prim-ministrului, care este şi preşedintele partidului, să facă evaluarea activităţii membrilor Guvernului, atâta timp cât există o promisiune în acest sens făcută parlamentarilor.

15 afișări
Imaginea articolului Udrea: Este datoria şi atributul premierului, preşedinte al PDL, să evalueze membri ai Guvernului

Udrea: Este datoria şi atributul premierului, preşedinte al PDL, să evalueze membri ai Guvernului (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebată în legătură cu apropierea termenului privind evaluarea miniştrilor, Elena Udrea a spus: "Mai sunt câteva zile. Probabil că vom discuta".

"Atâta timp cât există această promisiune făcută parlamentarilor că va fi o evaluarea a activităţii membrilor Guvernului, este datoria şi atributul primului ministru, care este preşedintele partidului, să facă acest lucru", a spus Udrea.

Liderii PDL s-au reunit, lunea trecută, în şedinţă, unde au arătat, potrivit unor surse, că este nevoie de o reformă a partidului şi o remaniere şi au reiterat cererea ca până pe 1 septembrie premierul să vină cu un plan de restructurare şi o analiză pe miniştri, iar propunerea privind o conducere interimară a partidului nu a avut susţinere.

Surse din partid au arătat că mai mulţi membri ai BPN au spus că trebuie realizată o reformă a partidului şi o remaniere guvernamentală şi au cerut ca, până la 1 septembrie, premierul să vină cu un plan de restructurare şi o analiză pe miniştri. Unii au apreciat că partidul nu mai are viaţă şi că în partid a început o luptă internă, acest lucru observându-se în presă. S-a relansat ideea reluării procesului de alegeri în partid, fie de jos în sus, fie de sus în jos, iar premierul a declarat că nu are nimic împotrivă, această problemă urmând să fie discutată în următoarea şedinţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici