Udrea: Eu nu voi propune excluderea lui Preda, dar dacă se va propune voi vota "pentru"

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, luni, că ea consideră de doi ani de zile că atitudinea europarlamentarului Cristian Preda trebuie sancţionată, precizând că ea nu va propune excluderea acestuia din partid, dar că, dacă se va propune acest lucru, ea va vota "pentru".

406 afișări
Imaginea articolului Udrea: Eu nu voi propune excluderea lui Preda, dar dacă se va propune voi vota "pentru"

Udrea: Eu nu voi propune excluderea lui Preda, dar dacă se va propune voi vota "pentru" (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată dacă este de părere că Preda ar trebui sancţionat de PDL, Udrea a răspuns: "Eu consider de doi ani că declaraţiile domnului Preda ar trebui sancţionate".

Ea a arătat că, de doi ani de zile, declaraţiile lui Cristian Preda sunt împotriva PDL, împotriva conducerii partidului, iar acum îi vizează pe candidaţii democrat-liberali la alegerile locale.

Întrebată dacă susţine excluderea din partid a europarlamentarului, Elena Udrea a răspuns: "Dacă se va propune, eu voi vota «pentru»".

Udrea a precizat, însă, răspunzând unei întrebări, că ea nu va propune excluderea din partid a lui Cristian Preda.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda anunţă pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, duminică, la Realitatea TV, că, din punctul său de vedere, Cristian Preda va fi exlus din PDL, el precizând că "lucrurile vor fi tranşate săptămâna viitoare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici