Udrea, întrebată dacă va fi schimbat Boc: În acest moment, categoric nu. Ce am câştiga?

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, marţi, la Realitatea TV, că deocamdată premierul Emil Boc nu va fi schimbat din funcţie, arătând că în acest moment nu se pune nici problema remanierii Guvernului.

20 afișări
Imaginea articolului Udrea, întrebată dacă va fi schimbat Boc: În acest moment, categoric nu. Ce am câştiga?

Udrea, întrebată dacă va fi schimbat Boc: În acest moment, categoric nu. Ce am câştiga? (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebată dacă va fi schimbat premierul Emil Boc, ministrul PDL a răspuns: "Deocamdată nu".

"În acest moment, categoric nu. Ce am câştiga dacă l-am schimba acum? Ce ar câştiga ţara dacă noi am schimba acum premierul?", a adăugat Udrea, arătând că guvernul trebuie să treacă prin Parlament, să fie votat în termen, să se asigure că există o majoritate.

"O lună tot dai peste cap", a explicat Elena Udrea la Realitatea TV.

Ea a spus în acest moment nu se pune problema remanierii Guvernului.

Elena Udrea a spus că nu este foarte mulţumită de faptul că Guvernul nu a fost mai ferm şi nu a luat măsurile până la capăt.

"Vă asigur că toate măsurile au fost luate cu bună credinţă în Guvern. Dacă s-au făcut greşeli, s-au făcut cu bună credinţă, din grija pentru oamenii pentru care am dorit să luăm măsurile", a spus Udrea, adăugând că nu este mulţumită de modul în care a funcţionat Guvernul pentru că sunt lucruri care ar fi trebuit făcute de anul trecut, când Executivul era compus din PDL şi PSD.

Udrea a mai spus că dacă măsurile acestea nu pot fi duse până la capăt, Guvernul va avea un eşec.

"Nu cred că vreun coleg al meu este mulţumit cu toate măsurile aşa cum le-am luat. Guvernul de anul trecut era un Guvern PSD-PDL Dacă acum măsurile acestea suntem în stare să le ducem până la capăt, şi trebuie solidaritate pentru acestea, vom vedea luminiţa de la capătul tunelului, dacă nu Guvernul va avea un eşec", a afirmat ministrul Dezvoltării.

Întrebată cum crede că ar fi un guvern ideal, Udrea a răspuns că un astfel de cabinet trebuie să fie "hotărât care să-şi dea seamna că avem un stat incapabil".

Ea a mai spus că miniştrii ar trebui să fie oameni responsabili care să nu se gândesc că sunt alegeri în 2012, arătând că un Guvern de tehnocraţi nu ar avea susţinere în Parlament.

Elena Udrea a adăugat că este nedrept să se pună pe seama guvernului Boc situaţia în care se află ţara, artând că atunci când Guvernul la venit la putere în 2009, criza începuse, iar apoi a fost suspendat 4 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici