Udrea: N-am finanţat constructori care să-mi sponsorizeze raliuri, cum a fost cazul Ponta-Umbrărescu

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, luni, că ea nu a finanţat, ca ministru, constructori care să îi sponsorizeze raliuri la Monte Carlo, ea menţionând că aşa s-a întâlmplat "în cazul domnului Ponta cu domnul Umbrărescu".

492 afișări
Imaginea articolului Udrea: N-am finanţat constructori care să-mi sponsorizeze raliuri, cum a fost cazul Ponta-Umbrărescu

Udrea: N-am finanţat constructori care să-mi sponsorizeze raliuri, cum a fost cazul Ponta-Umbrărescu (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax foto)

"Domnul Ponta are obsesia mea, şi în general se bate cu femeile, observ că ţintele principale sunt eu şi doamna Anastase", a spus Udrea la Realitatea TV.

Întrebată despre unele declaraţii ale lui Victor Ponta, care a spus că Elena Udrea ar conduce UNPR, liderul PDL a răspuns: "Domnul Ponta uită că domnul Oprea este naşul copilului lui, nu naşul copilului meu. Deci cred că relaţiile sunt mai apropiate...".

Moderatorul a spus că Oprea era şi "şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase", iar Udrea a răspuns: "Dar nu erau rude. Deja sunt relaţii de cumetrii între domnul Ponta şi domnul Oprea".

Udrea a ţinut însă să precizeze că UNPR este şi a fost un partener loial pentru PDL.

Ea a mai spus că Victor Ponta "a fost ministru, dar doar trăgea chiulul de la Guvern".

"N-am preocuparea domnului Ponta. Domnul Ponta are preocuparea mea. Din zece cuvinte, unul trebuie să fie Udrea, constat. Chiar astăzi zicea ceva despre banii pe care i-am gestionat la minister. Cu siguranţă că eu nu am avut constructori pe care să îi finanţez pentru a-mi sponsoriza raliurile de la Monte Carlo sau de unde mai sunt, aşa cum s-a întâmplat în cazul domnului Ponta cu domnul Umbrărescu. Eu nu am o problemă cu domnul Ponta, dar dacă el are o problemă, sigur că replicile pot continua", a spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici