Udrea: Nu am auzit în partid să fie vizaţi de schimbare Blejnar şi Duţă

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea a declarat, duminică, că nu a auzit în interiorul partidului ca preşedinţii ANAF şi CNAS, Sorin Blejnar şi Lucian Duţă, să fie vizaţi de schimbare.

332 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu am auzit în partid să fie vizaţi de schimbare Blejnar şi Duţă

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebată, înainte de şedinţa Colegiului Director al partidului, dacă Sorin Blejnar şi Lucian Duţă sunt vizaţi de schimbarea din funcţii, Elena Udrea a spus: "Vom vedea acum, eu nu am auzit în interiorul partidului să fie vizaţi de schimbare".

"Eu nu am auzit nimic. Nu este la aprecierea mea", a adăugat Udrea, la întrebarea dacă aceştia şi-au făcut treaba.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, la Realitatea TV, întrebată despre eventuale intenţii în PDL privind schimbarea lui Sorin Blejnar de la şfia ANAF, că nu este bine să faci astfel de schimbări pentru că există presiune, ci doar când sunt probleme.

Partidul Democrat Liberal s-a reunuit duminică, în şedinţa Colegiului Director Naţional care se va desfăşura la Sala Drepturilor Omului, la Palatul Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici