Udrea: Ponta poartă un dublu discurs, doar la New York se dezice de Duicu. O să reformăm noi PSD

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, că Victor Ponta ”poartă un dublu discurs, una spune în afara ţării, alta spune în România” şi că la New York nu a avut curaj să nu se dezică de Adrian Duicu, ea adăugând: ”Nu-i nimic, o să reformăm noi PSD de aici din Mehedinţi începând”.

465 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ponta poartă un dublu discurs, doar la New York se dezice de Duicu. O să reformăm noi PSD

Elena Udrea (Imagine: Stefan Sandu/Mediafax Foto)

Prezentă, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, oraş al cărui cetăţean de onoare este, Elena Udrea a afirmat că PMP va învinge PSD la Mehedinţi şi va câştiga ”bătălia pentru Cotroceni”.

”Chiar dacă Victor Ponta nu se dezice de Duicu (n.r. - Adrian Duicu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, arestat pentru fapte de corupţie), noi aici, la Mehedinţi, o să învingem PSD-ul, o să câştigăm bătălia pentru Cotroceni şi o să încercăm să transformăm şi PSD-ul aici pentru că semnalul despre ceea ce înseamnă activitatea în teritoriu a baronilor locali PSD s-a dat şi de la Mehedinţi. Am văzut cu toţii ce înseamnă un baron local aici în judeţul dumneavoastră şi am văzut şi ce înseamnă modul în care Victor Ponta înţelege relaţia cu baronii locali. Victor Ponta, cel care poartă dublu discurs, una spune în afara ţării, alta spune în România, ne spunea la Bucureşti ce nu a avut curaj desigur la New York, că nu se dezice de baronul Duicu. Nu-i nimic, o să reformăm noi şi PSD-ul de aici, din Mehedinţi, începând”, a declarat Elena Udrea.

Udrea a mai spus că dacă Victor Ponta este ”reprezentantul baronilor locali, este omul care dacă prin absurd ar ajunge preşedinte ar fi la cherenul acestora, aşa cum a fost permanent la cheremul mogulilor de presă”.

”Victor Ponta este politicianul care a stat în genunghi în faţa lui Voiculescu. Ori de câte ori se supăra Voiculescu, Victor Ponta fugea la Antena 3 să se spele de ruşine şi de păcate. Victor Ponta nu se dezice de Duicu şi nici de Voiculescu. Victor Ponta ar fi un preşedinte slab, ori România are nevoie de un preşedinte puternic, un preşedinte care să fie în stare să nu facă un compromis de dragul propriei imagini, un preşedinte care să se lupte cu mogulii, cu baronii locali şi să reprezinte interesul doar al acestei ţări şi interesul poporului. Victor Ponta a demonstrat în doi ani de când este prim-ministru că este slab, că face ce îi spun baronii. Un vot pentru Victor Ponta ar însemna o întoarcere a României în trecutul pe care toţi îl vrem uitat, trecutul în care partidul stat fie că se numea FSN, PDSR, PSD decidea pentru toate”, a mai spus Elena Udrea în faţa a a aproximativ două sute de membri şi simpatizanţi PMP.

În discursul său, Elena Udrea l-a atacat şi pe candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, spunând că acesta a susţinut suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în 2012 şi că a fost alături de Victor Ponta şi de PSD când s-au promovat taxe şi impozite noi.

”În 2009, domnul Iohannis era prim-ministrul lui Voiculescu şi al lui Mircea Geoană. A stat în USL alături de Victor Ponta, alături de Voiculescu, a susţinut în 2012 atacul la Constituţie şi la statul de drept în încercarea de al demite pe preşedintele Traian Băsescu. Chiar şi astăzi spune că a fost un lucru bun, chiar şi astăzi susţine că ceea ce s-a întâmplat în 2012 a fost legal, aşa înţelege el statul de drept. A fost alături de PSD şi Victor Ponta în timpul guvernării, chiar şi când această guvernare a promovat taxe, impozite noi, multe şi mari, chiar şi când se introducea acciza pe combustibil, chiar când se introducea taxa pe stâlp”, a mai spus Elena Udrea.

După întâlnirea cu susţinătorii săi, desfăşurată în sala de şedinţe a unui hotel din Drobeta Turnu Severin, candidata PMP la alegerile prezidenţiale va participa la Festivalul “Toamna Severineană”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici