Udrea, refuzată de Curtea de Conturi

Ministrul Turismului, Elena Udrea, susţine că a solicitat Curţii de Conturi să verifice activitatea instituţiei pe care o conduce, dar a primit un răspuns negativ.

14 afișări
Imaginea articolului Udrea, refuzată de Curtea de Conturi

Ministrul Turismului Elena Udrea (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Pentru a arăta că nu avem nimic de ascuns, am solicitat Corpului de Control şi Curţii de Conturi să efectueze un control la Ministerul Turismului. Avem răspunsul Curţii de Conturi că nu au în plan în acest an un control la Ministerul Turismului", a spus Udrea.

Ea a adăugat că din răspunsul Curţii de Conturi reiese că instituţia nu a găsit "nimic interesant" în acuzaţiile comisiei parlamentare de anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici