Udrea: Regret că Florin Popescu a fost demis din cauză că mi-a arătat susţinere la alegerile interne

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că regretă faptul că Florin Popescu a fost demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Dâmboviţa pentru că a susţinut-o pe ea la alegerile interne şi a apreciat demiterea acestuia drept "o greşeală semnificativă".

266 afișări
Imaginea articolului Udrea: Regret că Florin Popescu a fost demis din cauză că mi-a arătat susţinere la alegerile interne

Udrea: Regret că Florin Popescu a fost demis din cauză că mi-a arătat susţinere la alegerile interne (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Regret faptul că Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, a fost demis din funcţie din cauza faptului că mi-a arătat susţinere la alegerile interne din PDL din 23 martie şi s-a poziţionat public în favoarea parteneriatului cu preşedintele Traian Băsescu. Demiterea lui Florin Popescu este o greşeală semnificativă tocmai pentru că sub conducerea sa organizaţia a obţinut scoruri foarte bune, plasându-se şi în 2012 printre primele din ţară (pe locul 5 între toate organizaţiile judeţene). A obţinut nu mai puţin de 38% la alegerile locale şi un scor bun la alegerile parlamentare", a spus Udrea.

Ea a adăugat că nu trebuie neglijat nici faptul că Dâmboviţa este judeţul în care sunt cei mai mulţi primari PDL, "38 la număr, care s-au declarat în unanimitate" de partea lui Florin Popescu.

"Este clar că astfel de decizii luate unilaterial, fără o motivaţie clară şi coerentă nu vor contribui la relansarea PDL. Prin astfel de hotărâri, singurul efect este slăbirea forţei PDL, într-un moment în care trebuie mai mult ca niciodată să trângem rândurile", a mai spus Udrea.

BPN al PDL a decis luni dizolvarea Biroului Permanent al Organizaţiei Dâmboviţa a partidului, condusă de Florin Popescu, iar Liviu Negoiţă va fi preşedinte interimar al organizaţiei. Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a făcut acest anunţ după şedinţa BPN, precizând că lui Florin Popescu i se reproşează faptul că "nu funcţionează organizaţia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici