Udrea: Vom analiza dacă acţiunile de stradă din ziua moţiunii pot fi stopate prin mijloace legale

Ministrul Elena Udrea a declarat, duminică seară, că BPN al PDL va analiza dacă acţiunile de stradă din ziua moţiunii de cenzură pot fi stopate prin mijloace legale, iar dacă nu, trebuie să se ştie că majoritatea celor care vor ieşi în stradă sunt membrii de partid.

18 afișări
Imaginea articolului Udrea: Vom analiza dacă acţiunile de stradă din ziua moţiunii pot fi stopate prin mijloace legale

Udrea: Vom analiza dacă acţiunile de stradă din ziua moţiunii pot fi stopate prin mijloace legale (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Dacă nu, oamenii să ştie că majoritatea celor care vor ieşi în stradă sunt membri de partid", a spus Udrea.

Udrea a susţinut că PSD ar organiza deplasări spre Bucureşti în ziua moţiunii de cenzură. "Înţeleg că încearcă să închirieze garnituri de tren, microbuze, autocare, cu care să-si aducă membrii să protesteze", a afirmat Udrea.

Ea a dat asigurări că actuala coaliţie este "solidă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici