Un deputat PSD îşi anunţă înscrierea în Pro România

Deputatul Alexandru Bălănescu a trecut de la PSD la Pro România, a anunţat miercuri, Ion Mocioalcă, secretarul general al formaţiunii conduse de Victor Ponta.

2750 afișări
Imaginea articolului Un deputat PSD îşi anunţă înscrierea în Pro România

Un deputat PSD îşi anunţă înscrierea în Pro România

„Echipa ProRomânia se întăreşte!! Îi urăm bun venit deputatului Alexandru Bălănescu, Pro România Mehedinţi , noul nostru coleg! Împrerună suntem puternici, pentru români, pentru România!”, a scris miercuri dimineaţă, Ion Mocioalcă, pe Facebook.

Alexandru Bălănescu este deputat ales în circumscripţia electorala nr.27 Mehedinţi, validat pe listele Partidului Social Democrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici