Un grup de secretari de stat şi de consilieri ai premierului Cioloş vor demisiona pentru a candida pe listele USR, iar ministrul Transporturilor este aşteptat la PNL

Un grup de secretari de stat şi de consilieri ai premierului Cioloş vor demisiona săptămâna viitoare pentru a candida pe listele USR, în prezent aşteptându-se încă un răspuns din partea miniştrilor Dragoş Pâslaru şi Cristian Ghinea, în timp ce Sorin Buşe ar putea candida la PNL.

989 afișări
Imaginea articolului Un grup de secretari de stat şi de consilieri ai premierului Cioloş vor demisiona pentru a candida pe listele USR, iar ministrul Transporturilor este aşteptat la PNL

Un grup de secretari de stat şi de consilieri ai premierului Cioloş vor demisiona pentru a candida pe listele USR, iar ministrul Transporturilor este aşteptat la PNL

”Va fi un grup de secretari de stat şi consilieri ai premierului care merg săptămâna viitoare la USR. Se aşteaptă decizii de la Dragoş (Pâslaru, ministrul Muncii - n.r.) şi de la Ghinea (Cristian, ministrul Fondurilor Europene - n.r.)”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul Executivului.

Discuţii privind candidaturile la alegerile parlamentare sunt şi în privinţa PNL, partid care a lansat de mai multe ori invitaţia pentru miniştri din Cabinetul Cioloş, însă, potrivit surselor citate la liberali ar putea candida doar actualul ministru al Transporturilor, Sorin Buşe. ”Singurul care este posibil să candideze pentru PNL este ministrul Transporturilor Sorin Buşe”, au precizat surse din Executiv.

Varianta este confirmată şi de surse din PNL. Astfel potrivit unor surse liberale, Sorin Buşe ar putea candida pe un loc eligibil pe listele PNL Bihor, însă nu a fost luată nicio decizie. Sursele citate au precizat pentru MEDIAFAX că joi seara va avea loc o şedinţă a conducerii organizaţiei PNL Bihor în care ar putea fi definitivată lista candidaţilor. ”Sorin Buşe este bihorean, dar trebuie să vrea şi el să candideze, iar un accept clar din partea lui nu a fost dat”, au declarat sursele citate.

Ministrul Transporturilor nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Până acum doar secretarul de stat din Ministerul Economiei, Manuel Costescu, a demisionat din guvern pentru a candida pentru un mandat în Diaspora pe listele USR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici