Un liberal acuză că unii colegi care au fondat fostul USL, "cea mai toxică alianţă politică", vor să îl înlăture

Fostul secretar executiv al PNL, Radu Carp, susţine, într-o postare pe Facebook, că liberalii care au fondat USL, "cea mai toxică alianţă politică din România după 1989", vor să îl îndepărteze din partid şi "le mulţumeşte" acestora că nu l-au invitat la Consiliul Naţional de sâmbătă.

600 afișări
Imaginea articolului Un liberal acuză că unii colegi care au fondat fostul USL, "cea mai toxică alianţă politică", vor să îl înlăture

Un liberal acuză că unii colegi care au fondat fostul USL vor să îl înlăture

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului. Şeful statului le-a cerut liberalilor să vină cu un program solid pentru a reprezenta o alternativă reală în politică şi i-a încurajat să vorbească cu oamenii care sunt în stradă. Iohannis le-a transmis acestora că sunt parte a soluţiei de a schimba lucrurile în România.

Prezenţa şefului statului la Consiliul Naţional al PNL a avut loc în condiţiile în care formaţiunea şi-a anunţat deja susţinerea lui Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat la Cotroceni. Participarea preşedintelui României vine şi în contextul în care acesta a discutat, marţi, cu mai mulţi lideri liberali pe fondul tensiunilor din partid.

Preşedintele ar fi îndemnat liberalii, la discuţia din urmă cu câteva zile, la pace şi unitate. La întâlnire au participat: Ludovic Orban, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Iulian Dumitrescu, Marian Petrache, Cristian Buşoi, Emil Boc, Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici