Un om important din tabăra lui Orban şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL

  • Deputatul Ionel Dancă a anunţat joi că şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PNL.
  • Fost purtător de cuvânt al partidului, Dancă l-a susţinut pe fostului preşedinte Ludovic Orban, în lupta cu Florin Cîţu.
  • Dancă acuză actuala conducere a liberalilor că se ploconeşte în faţa PSD-ului.
6041 afișări
Imaginea articolului Un om important din tabăra lui Orban şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL

Un om important din tabăra lui Orban şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL

„Mi-am scris demisia din grupul parlamentar al PNL la Biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi începând cu data de astăzi (joi - n.r.) sunt un parlamentar liber al PNL şi voi activa în calitate de deputat neafiliat”, a declarat Ionel Dancă.

Acesta spune că actualul Guvern a abandonat pogamul de guvernare cu care PNL a obţinut voturile românilor.

„Practic, noi în PNL am fost în faţa oamenilor cu un mesaj care a primit votul de încredere la alegerile parlamentare din 2020, în singura formulă legitimă de guvernare, alături de coaliţia formată din PNL, USR şi UDMR. Românii ne-au dat acest vot, iar ceea ce se întâmplă în aceste zile nu are nicio legătură cu votul românilor, prin urmare acest gest de protest faţă de noua conducere a PNL, care în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis au aruncat ţara în haos şi au distrus coaliţia de guvernare, au abandonat programul de guvernare”, a mai spus Dancă.

Acesa spune că „noua conducere a PNL merge în genununchi cerşind sprijin de la PSD şi culmea umilinţei această solicitare de sprijin din partea PSD este refuzată”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici