Ungureanu: A vorbi de securitate când eşti Ponta e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului

Mihai Răzvan Ungureanu, candidat ARD la Senat, spune, după ce Victor Ponta afirma că ar fi "candidatul Securităţii", că acesta "interpretează viitorul ţării prin glume de mahala" iar "a vorbi despre securitate şi minciuni când eşti Ponta de la PSD e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului".

668 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: A vorbi de securitate când eşti Ponta e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, candidat al ARD la Senat în Arad, a reacţionat, vineri, la afirmaţia lui Victor Ponta potrivit căreia Ungureanu ar fi "candidatul Securităţii", arătând că premierul USL "interpretează viitorul ţării prin glume de mahala".

"A vorbi despre securitate şi despre minciună când eşti Ponta de la PSD este ca şi cum ai vorbi despre funie în casa spânzuratului. Domnul Ponta nu este capabil să vorbească despre lucruri serioase şi interpretează viitorul ţării prin glume de mahala. Din păcate, domnul Ponta nu este capabil să aibă o dezbatere serioasă pe soluţiile economice pe care trebuie să le luăm pentru cetăţenii ţării noastre", arată Mihai Rărzvan Ungureanu într-un comunicat de presă transmis vineri.

Victor Ponta le-a prezentat jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Arad, documente ale CNADNR din care ar rezulta că finanţările pentru cele două pasaje aflate în construcţie pe centura Aradului, parte din DN 7, au fost oprite în perioada când PDL se afla la guvernare.

"Iată minciuna şi impostura celor de la PDL, care vorbesc în această campanie, împreună cu domnul Falcă, domnul Ungureanu, despre ce s-a alocat Aradului şi ce s-a tăiat. Am venit pregătit cu tabelul de la CNADNR, care arată că pentru pasajul denivelat de pe DN 7 - ceea ce cred că pentru toţi locuitorii Aradului este un coşmar, şi nu numai -, s-au alocat prin bugetul de stat 11,2 milioane de lei. În 6 februarie 2012, de la proiect se taie 2,2 milioane de lei. În 24 aprilie, cu trei zile înainte să cadă la votul din Parlament, domnul prim-ministru Ungureanu, care a fugit de la Iaşi şi era să iasă din ţară, dar a ajuns totuşi la Arad să candideze, a tăiat 1,986 milioane", a arătat Victor Ponta.

Ponta a adăugat că Ungureanu "este candidatul Securităţii aici în Vest şi al sistemului ticăloşit", iar Guvernul USL "a tăiat zero lei" de la proiectele menţionate.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici