Ungureanu: Am primit peste 3.000 de mailuri după anunţul de constituire a iniţiativei civice

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Iaşi, că, în mai puţin de 48 de ore de la anunţul intenţiei de a constitui Iniţiativa Civică de Centru Dreapta, a primit peste 3.000 de emailuri, adăugând că salvarea naţiunii poate veni din partea dreptei, şi nu a socialismului.

596 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Am primit peste 3.000 de mailuri după anunţul de constituire a iniţiativei civice

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat, la o acţiune electorală a PDL Iaşi, că România are nevoie de o dreaptă puternică, el apreciind că PDL, cu toate câştigurile şi defectele sale, are ocazia să se recompună.

"Le mulţumesc celor peste 3.000 de cetăţeni ai României care în mai puţin de 48 de ore mi-au trimis mesaje de susţinere pentru principiile de care am vorbit în urmă cu două zile. Cred că este nevoie de o dreaptă puternică în România, care să însemne comunitate, familie, merit, muncă. (…) PDL, cu toate câştigurile şi defectele sale, are ocazia ca într-o campanie atât de fierbinte să se recompună”, a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

Fostul premier a mai spus că are încredere în parteneriatul pe care l-a propus PDL, adăugând că "la capătul acestui parteneriat se află salvarea acestei naţiuni".

"Această salvare nu poate să vină decât din partea celor care gândesc politic şi moral că sunt în dreapta, nu de partea socialismului. Mergeţi cu pas ferm, câştigaţi, iar după ce veţi câştiga fiţi siguri că tot acest episod în care unii se bucură înainte de vreme devine o anecdotă", le-a spus Mihai Răzvan Ungureanu participanţilor la acţiunea PDL Iaşi.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a participat la o acţiune electorală a PDL Iaşi, desfăşurată la Teatrul Luceafărul din municipiu, unde au fost prezenţi aproximativ 600 de membri şi simpatizanţi democrat-liberali din judeţul Iaşi.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 Tv, că se gândeşte să constituie o asociaţie care s-ar putea numi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, el opinând totodată că este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima şi o platformă comună.

Potrivit lui Ungureanu, această asociaţie ar urma să colaboreze cu tot ce înseamnă forţă politică validată, partinică, în centru-dreapta, "iar PDL este cea mai importantă dintre ele".

"Cred că lucrurile acestea sunt pe cale de a se construi, pe cale de a se face", a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu, arătând că, dacă există păreri şi idei bune, le aşteaptă pe adresa sa de email, mru.dreapta@gmail.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici