Ungureanu despre oferta de premier: O după-amiază liniştită, un telefon şi a şaptea zi s-a creat lumea

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a povestit, miercuri seara, cum a primit din partea preşedintelui Traian Băsescu propunerea de a prelua şefia Guvernului, arătând că a fost contactat telefonic anul trecut, într-o "după-amiază liniştită", urmată de timp de gândire şi mai multe întâlniri.

341 afișări
Imaginea articolului Ungureanu despre oferta de premier: O după-amiază liniştită, un telefon şi a şaptea zi s-a creat lumea

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"Era o după-amiază liniştită, anul trecut, şi a fost un telefon, iar...a şaptea zi s-a creat lumea. A fost o discuţie serioasă, au fost întâlniri, timp de gândire, întrebări grele din partea mea şi a sa, ultima discuţie fiind la începutul acestui an", a spus Ungureanu, la postul B1 TV.

Întrebat dacă îl are ca model pe şeful statului, Ungureanu a apreciat că omul politic Traian Băsescu nu este replicabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici