UNPR discută cu 13 parlamentari din opoziţie trecerea la Uniune

Vicepreşedintele UNPR Liviu Câmpanu a declarat, duminică, la Iaşi, că partidul discută cu 13 parlamentari ai opoziţiei, şapte senatori şi şase deputaţi, pentru trecerea acestora la Uniune, adăugând că unul dintre aceştia este senator de Iaşi.

29 afișări
Imaginea articolului UNPR discută cu 13 parlamentari din opoziţie trecerea la Uniune

UNPR discută cu 13 parlamentari din opoziţie trecerea la Uniune (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Discutăm cu 13 parlamentari din opoziţie. Şapte sunt senatori, iar şase deputaţi. Nu le pot da numele, pentru că încă negociem cu ei, dar pot spune că printre ei este şi un senator de Iaşi", a afirmat Liviu Câmpanu, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că UNPR nu promite nimănui avantaje materiale sau poziţii politice.

"Avem uşile deschise pentru toţi cei care vor să vină la noi", a precizat vicepreşedintele UNPR.

Duminică a avut loc conferinţa judeţeană a UNPR Iaşi, în funcţia de preşedinte al organizaţiei fiind aleasă Luminiţa Iordache, deputat.

La lucrări a participat, în calitate de invitat, şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Constantin Simirad, liderii UNPR afirmând că îl vor susţine pe acesta dacă va candida pentru un nou mandat la şefia CJ.

"Vrem să-l lămurim să candideze la CJ, ca independent, iar noi îl vom susţine. În acest caz, candidatul UNPR la primărie, care va merge în alegeri în tandem cu Simirad, va avea şanse mari să intre în turul doi", a afirmat Cristian Nechifor, preşedinte executiv al UNPR Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici