USL are o guvernare spectacol, la televizor, care se duce prin one man show, prin Victor Ponta, susţine Elena Udrea

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, la Sibiu, că USL are "o guvernare spectacol, la televizor, care se duce prin one man show, prin Victor Ponta" şi a afirmat că "USL poate fi bătută uşor, uşor", având în vedere promisiunile neonorate până în prezent.

158 afișări
Imaginea articolului USL are o guvernare spectacol, la televizor, care se duce prin one man show, prin Victor Ponta, susţine Elena Udrea

USL are o guvernare spectacol, la televizor, care se duce prin one man show, prin Victor Ponta, susţine Elena Udrea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Elena Udrea şi-a prezentat, sâmbătă, la Sibiu, moţiunea cu care candidează la şefia PDL, iar în timpul discursului a apreciat că USL poate fi bătută, "uşor, uşor".

"Este nevoie să ştim că USL poate fi bătut uşor, uşor chiar din acest moment. Cât credeţi că le va lua românilor să vadă că au fost minţiţi? Pentru luna ianuarie am văzut o statistică şi cea mai mare inflaţie din UE este în România, cele mai mari creşteri de preţuri, 5,9 la sută inflaţie. Cât credeţi că le va lua românilor să îşi dea seama cât de scumpă este viaţa cu guvernul USL?", a afirmat Elena Udrea.

Ea le-a spus însă colegilor de partid că nu este suficient ca PDL să aştepte "să scadă USL" pentru a creşte, la rândul său, în preferinţele electoratului şi trebuie să facă ceva, "trebuie să iasă în stradă" şi să discute cu oamenii.

"Important este ca cineva să ducă stindardul luptei cu puterea fără să îi fie teamă că astăzi este o putere de 70 la sută în Parlament. Şi ce dacă? Mâine va fi de 50 la sută, iar până la alegeri îi şi batem", a susţinut Elena Udrea.

Ea a apreciat că USL are o "guvernare spectacol, la televizor".

"Uitaţi-vă cum guvernează USL: minţind în permanenţă. Au o guvernare spectacol, o guvernare la televizor, o guvernare care se duce prin one man show, prin Victor Ponta şi atât. Iar el nu face altceva decât să stea la televizor. Cât credeţi că le va lua românilor să îşi dea seama, să înţeleagă ce face Guvernul USL împotriva lor? Foarte puţin! Şi noi putem atunci să facem diferenţa prin comparaţie. Oamenii te cred şi te înţeleg dacă te duci şi le spui cu onestitate adevărul. Sunt lucruri bune care s-au făcut în guvernarea PDL", a declarat Udrea.

Ea a susţinut că "niciodată nu s-a construit atât de mult în România cât s-a construit în guvernarea Boc", iar aceste lucruri trebuie explicate electoratului.

"Am avut cea mai mică inflaţie, nu cea mai mare cum are Guvernul Ponta. Am avut cel mai mic şomaj, nu cum este acum, în creştere, sub guvernarea Ponta, 33.000 de şomeri noi în luna ianuarie şi probabil în creştere în luna februarie. Asta este diferenţa pe care noi putem să o arătăm oamenilor", a afirmat Udrea.

Tot în discursul adresat colegilor, Elena Udrea a afirmat că "USL trebuie îndepărtat cât mai repede de la guvernare", pentru că "nu e în stare nici să taie panglici" la ce a construit PDL, ba chiar "vor distruge totul".

La prezentarea moţiunii Elenei Udrea au fost prezenţi Emil Boc, preşedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, primarul localităţii Mediaş, Teodor Neamţu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu Constantin Şovăială, fostul deputat Cornel Știrbeț, fostul prefect de Sibiu Horaţiu Răcuciu, dar şi primari ai PDL din judeţul Sibiu şi membri de partid.

Organizaţia de Femei a PDL Sibiu a anunţat, potrivit Elenei Udrea, că o susţine pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici