USL: Cerem "preşedintelui nimănui" să dea o adresă de e-mail pe care să-i trimitem zilnic punctaje

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan i-a cerut preşedintelui Traian Băsescu, în numele USL, să comunice adresa de e-mail la care să-i fie transmise zilnic punctajele cu mesajele politice ale USL, astfel încât acesta să-şi pregătească mai bine ieşirile publice.

313 afișări
Imaginea articolului USL: Cerem "preşedintelui nimănui" să dea o adresă de e-mail pe care să-i trimitem zilnic punctaje

Cătălin Ivan (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Preşedintele nimănui, Traian Băsescu, a fluturat nişte punctaje ale USL, nişte mesaje pe care noi le dădeam în campanie. Îi solicităm să ne transmită adresa domniei sale de e-mail pentru ca de acum înainte să-i putem ataşa zilnic mesajele pe care echipa de comunicare le pregăteşte pentru toţi membrii USL. Nu este necesar să se cheltuie din banii publici sau să folosească metode oculte pentru a obţine acest material. El este unul public cu mesaje destinate a fi făcute publice, în acord cu ideile şi valorile pe care le susţinem", a spus Ivan.

Europarlamentarul a precizat că mesajele USL ar urma să-i fie transmise zilnic şefului statului pentru a-şi putea pregăti ieşirile publice.

"Pentru Traian Băsescu dacă s-ar putea să nu organizăm alegeri niciodată ar fi foarte bine (...) ARD înseamnă Traian Băsescu, iar Traian Băsescu trebuie să dispară de pe scena politică", a mai spus Ivan.

Preşedintele Băsescu a susţinut, luni seară, o conferinţă de presă în care a spus că unul dintre subiecte îl reprezintă reacţia la "minciunile" celor de la USL, menţionând că aceştia se folosesc de el în campanie. 

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici