USL i-a transmis pe e-mail lui Băsescu lista mesajelor de campanie ale Uniunii

Secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, a anunţat joi că Departamentul de comunicare al USL i-a transmis pe e-mail preşedintelui Traian Băsescu lista mesajelor de campanie ale Uniunii, precizând că şeful statului va trebui să răspundă public "celor 15 jafuri ale guvernării PDL".

1051 afișări
Imaginea articolului USL i-a transmis pe e-mail lui Băsescu lista mesajelor de campanie ale Uniunii

Traian Băsescu (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Mihalache a susţinut că prezintă "un produs proaspăt al mesajelor politice ale USL" care au fost transmise inclusiv şefului statului pe adresa de e-mail indicată de Traian Băsescu.

"Nu că Traian Băsescu ar mai conta, el nu mai contează, nu mai înseamnă nimic nici pentru PD, nici pentru Alianţa România Dreaptă (...) însă noi constatăm că în această campanie ne batem în principal cu domnul Traian Băsescu, nu cu PD sau cu ARD, pentru că ei nu există practic în spaţiul comunicării publice", a adăugat Mihalache.

Secretarul general adjunct al PNL l-a invitat pe şeful statului să comenteze şi să răspundă pe tema "celor 15 jafuri ale guvernării PDL", de care ar fi "în mod egal responsabil", Mihalache enumerând Hidroelectrica, Oltchim, POSDRU, ANRMAP, Institutul Cultural Român, Poşta Română, ANAF, CNAS, Ministerul Economiei, Compania Naţională a Huilei, PNDI, Departamentul Românilor de Pretutindeni, CNADNR.

Preşedintele Traian Băsescu a prezentat, miercuri, mai multe hârtii despre care a spus că sunt mesaje din "message-box-ul" USL, afirmând că numele său apare într-o zi de 25 de ori, iar cu o zi în urmă fusese menţionat de 19 ori.

Întrebat de unde are aceste punctaje USL, preşedintele Traian Băsescu a explicat că le-a primit pe mailul său oficial, deoarece a fost transmis celor de la USL şi aceştia au putut să i le transmită direct, deşi el oricum le-ar fi putut obţine şi de la "alţii".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici