Vadim Tudor: Nu există niciun Ţinut Secuiesc, aici este România

Preşedintele PRM, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, a făcut, sâmbătă, la adunarea de la Topliţa, un apel către cei din Harghita, Covasna şi Mureş la "frăţie şi la concordie", dând asigurări, totodată, că Legea statutului minorităţilor nu va fi adoptată.

187 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: Nu există niciun Ţinut Secuiesc, aici este România

Vadim Tudor: Nu există niciun Ţinut Secuiesc, aici este România (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

"Trebuie să trăiţi în pace aici, pentru că noi plecăm şi voi rămâneţi. Mesajul PRM pentru dumneavoastră este unul de frăţie, de concordie cu toate minorităţile care tăiesc aici, pe aceste meleaguri binecuvântate, cu o singură condiţie: toată lumea să respecte statul naţional unitar român. Nu există niciun Ţinut Secuiesc, aici este România", a spus Vadim.

Lidrul PRM a fost îndelung aplaudat de participanţii la adunare, aceştia scandând "Vadim,Vadim" şi agitând steaguri tricolore.

El i-a asigurat pe românii din cele trei judeţe că Legea statutului minorităţilor nu va fi adoptată, la fel cum "nu va avea trecere" oficializarea limbii maghiare "în România".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici