Valeriu Zgonea: Este important ca partidele vechi să se modernizeze

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că PSD susţine proiectele Guvernului Cioloş care continuă lucrurile bune care s-au făcut în România, dar şi alte proiecte, afirmând că este important ca partidele vechi din România să se modernizeze.

287 afișări
Imaginea articolului Valeriu Zgonea: Este important ca partidele vechi să se modernizeze

Valeriu Zgonea: Este important ca partidele vechi să se modernizeze

"PSD în acest moment este un partid care susţine un Guvern de tehnocraţi şi se ocupă de agenda pe care am spus-o la Congres şi pregăteşte alegerile din 2016, pe care vrea să le câştige. Proiectele care sunt importante pentru România şi care continuă lucrurile bune pe care le-am făcut le susţinem, dacă vin cu alte idei care sunt importante pentru România, le susţinem", a declarat Valeriu Zgonea.

Preşedintele executiv al PSD a afirmat că, dacă ministrul Justiţiei va veni cu un cod al incompatibilităţilor, pentru a şti cum anume partidele îşi pot selecta resursele umane pentru viitoarele funcţii, social-democraţii vor susţine "cu mare plăcere acest lucru".

Valeriu Zgonea a afirmat că este important ca partidele vechi din România să se modernizeze, afirmând că speră că şi PNL va înţelege acest lucru.

"Dar pentru noi, ca partide politice vechi în România, este un an în care trebuie să ne modernizăm. (...) Sper ca şi colegii mei liberali să înţeleagă acelaşi lucru. Nu este un moment în care să punem oamenii noştri în locul oamenilor lor. Sunt destul de mulţi nepotriviţi la locuri nepotrivite şi trebuie să dăm o şansă celor din administraţia publică şi tinerilor să creadă în acest lucru", a declarat preşedintele executiv al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici