Vanghelie, despre candidatura la şefia PSD Bucureşti: Există alte persoane competente care se ocupă

Vicepreşedintele PSD, Marian Vanghelie, a fost întrebat, luni, dacă va candida la şefia PSD Bucureşti, el precizând că sunt alte persoane competente care se ocupă cu funcţiile în partid.

288 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, despre candidatura la şefia PSD Bucureşti: Există alte persoane competente care se ocupă

Marian Vanghelie (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Există alte persoane competente care se ocupă cu funcţiile în partid, eu nu mă ocup cu funcţiile", a spus Vanghelie.

La insistenţele jurnaliştilor, Vanghelie a spus că nu se grăbeşte să anunţe o candidatură a sa şi că aşteaptă mai întâi să fie regretat de cei din presă.

"O să vedeţi la momentul potrivit, de ce să ne grăbim aşa? Nu e nicio grabă. Nu vedeţi că sunt degajat? Uite ce frumos afară? Nu e frumos afară?...Să lăsăm timpul să mă regretaţi voi şi după aia...când mă regretaţi voi, atunci...voi şi cu ceilalţi care pun titlurile la presă şi după aia", a spus Vanghelie.

El i-a întrebat la rândul său pe jurnalişti dacă au fost duminică la conferinţa de alegeri a preşedintelui PSD Sector 3 (unde a fost reales Robert Negoiţă, n.r.) şi le-a spus că e vorba de o "manifestare browniană".

"Aţi fost duminică la conferinţă la 3? Deci vedeţi că e o manifestare browniană", a conchis Vanghelie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici