Vanghelie, după ce l-a felicitat pe Năstase: Mă adaptez, ce dracu’ să fac, să mor?

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, l-a felicitat personal, joi seară, pe Adrian Năstase pentru câştigarea unui nou mandat de preşedinte al CN al PSD, el precizând că a intrat în "procedura de normalitate", că se adaptează şi că vrea să supravieţuiască "în mod deosebit" în PSD.

31 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, după ce l-a felicitat pe Năstase: Mă adaptez, ce dracu’ să fac, să mor?

Vanghelie, după ce l-a felicitat pe Năstase: Mă adaptez, ce dracu’ să fac, să mor? (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am devenit normal, am apucat să vă spun? Deci; mă duc, votez, nu ştie nimeni cu cine, şi cine câştigă îl pup şi, domn'preşedinte, să vă felicit", i-a spus Vanghelie lui Năstase, cu care a dat mâna şi l-a pupat pe ambii obraji.

"E procedura de normalitate", a adăugat Vanghelie, stârnind râsete în grupul care asista la discuţia dintre ei şi din care făceau parte şi preşedintele PSD, Victor Ponta, dar şi contracandidatul lui Năstase, Gheorghe Nechita.

"Da, da, dar şi pe Gigi l-ai votat", a întervenit Ponta, replica acestuia determinându-l pe Vanghelie să dea mâna cu Nechita, pe care l-a felicitat, dar fără a-l pupa pe obraji, aşa cum a făcut cu Năstase.

"Am intrat în procedura de normalitate. Până acum a fost anormal. Să spui lucrurilor pe nume a devenit anormal. Şi anormalul bate normalul. Asta, din păcate, e la noi în societate", s-a adresat Vanghelie jurnaliştilor, după ce Năstase, Ponta şi Nechita au urcat pe scenă pentru anuţarea oficială a rezultatelor.

"Şi atuncea mă adaptez, ce dracu' să fac, să mor? Vreau să supravieţuiesc", a adăugat Vanghelie.

Întrebat de jurnalişti dacă vrea şi în PSD să supravieţuiască, Vanghelie a răspuns prompt: "În mod deosebit".

Adrian Năstase a fost reales, joi seară, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, obţinând 407 voturi, în timp ce contracandidatul său, Gheorghe Nechita, a obţinut 219 voturi, potrivit rezultatelor oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici