Vanghelie, întrebat dacă îl pichetează pe Băsescu: Nu-mi permit, eu mă mişc natural ca brânza de oaie - VIDEO

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat luni că va organiza o acţiune "atipică" de protest la PDL, el evitând să spună când ar putea avea loc sau în ce ar consta aceasta.

27 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, întrebat dacă îl pichetează pe Băsescu: Nu-mi permit, eu mă mişc natural ca brânza de oaie - VIDEO

Vanghelie, întrebat dacă îl pichetează pe Băsescu: Nu-mi permit, eu mă mişc natural ca brânza de oaie (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă PSD Bucureşti va organiza o acţiune de pichet a sediilor PDL din Capitală, aşa cum se întâmplă în celelalte judeţe, Vanghelie a spus că luni va fi alături de alţi lideri PSD la Piteşti.

"Vom face ceva anume şi într-un anumit fel, nu aşa... Nu am spus astăzi, nu am spus mâine. Am spus că vă anunţ, că vreau să fiţi alături de mine. Gândim strategia Bucureştiului şi nu putem face acţiuni cum se întâmplă în fiecare judeţ. E Capitala României şi trebuie să gândim o acţiune atipică, pentru ca bucureştenii să înţeleagă mesajul", a spus el.

Întrebat dacă va boicota întâlnirea preşedintelui Traian Băsescu cu parlamentarii PDL, de luni seară, Vanghelie a răspuns: "Nu îmi permit eu cu Traian Băsescu. (...) În toate problemele mă mişc natural ca..., nu vreau să fac reclamă la nimic, sunt natural exact ca brânza de oaie".

Întrebat ce ar face dacă s-ar întâlni cu Băsescu, Vanghelie, care aştepta liftul la Camera Deputaţilor, a răspuns: "L-aş băga în lift".

La întrebările jurnaliştilor, el a continuat: "E normal să intre înaintea mea".

Video Stirileprotv.ro

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că social-democraţii vor picheta, la ora 15.00, sediile PDL din ţară, el urmând să meargă la Piteşti. Ponta a precizat că PSD va cere PDL să nu facă "ceea ce a făcut în Argeş".

Principalii lideri ai PSD au plecat, luni la prânz, spre Piteşti, pentru a picheta sediul PDL din acest oraş, îmbarcându-se într-un autobuz, care i-a aşteptat la Camerei Deputaţilor. Autocarul a plecat de la Camera Deputaţilor, în acesta aflându-se, pe lângă Ponta, şi Titus Corlăţean, Marian Vanghelie, Robert Negoiţă, Oana Mizil, Ion Câlea, Nicu Bănicioiu, Victor Socaciu, Ecaterina Andronescu, Adrian Severin, Viorel Hrebenciuc, Aura Vasile. Adrian Năstase a întârziat, el pierzând autocarul şi plecând spre Piteşti cu maşina proprie, pentru a-l ajunge pe drum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici