Vanghelie, la un mic distanţă de Obama: Despre preşedintele Obama ce să spun? E bun

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a participat în SUA la un eveniment la care au fost prezenţi preşedintele american şi premierul israelian, liderul PSD având timp ulterior şi de un mic şi o bere pe o pajişte în Silver Spring, Maryland, relatează "Gândul".

688 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, la un mic distanţă de Obama: Despre preşedintele Obama ce să spun? E bun

Vanghelie, la un mic distanţă de Obama: Despre preşedintele Obama ce să spun? E bun

Din SUA, primarul Marian Vanghelie a declarat pentru "Gândul": "Despre preşedintele Obama ce să spun? E bun. Altfel se văd lucrurile în realitate. La întâlnire au participat 350 de congresmeni. A fost toată conducerea Americii. România a fost aplaudată, toată delegaţia în frunte cu mine. Totul a fost la superlativ".

După întâlnirea cu marii oameni ai lumii, primarul Vanghelie s-a dus pe pajişte la un picnic. "Picnicul cu mici şi bere a fost al lor. M-au invitat cei de la comunitatea Sfânta Cruce. Am stat cam două, trei ore, am făcut poze cu ei. A fost bine. Oamenii au spus că vor trimite o scrisoare în ţară, că sunt cam nemulţumiţi. Ei mi-au băgat pozele pe bloguri", a mai spus primarul Marian Vanghelie.

Petrecerea la iarbă verde, denumită "Picnic Românesc de Primăvară'', a fost organizată de către Biserica Ortodoxă Română Sfânta Cruce iar meniul a fost unul tradiţional românesc din care n-au lipsit nici micii şi berea. Alături de primarul de la 5 la picnic a participat şi deputatul PSD Oana Niculescu Mizil.

Primarul Daniel Marian Vanghelie a plecat sâmbăta trecută pentru a doua oară în SUA. La plecare acesta a declarat că pe lângă întâlnirea cu Obama şi Netanyahu îl interesează şi posibilii investitori.

"Mă interesează întâlnirile cu agenţiile americane care dau credite pentru societăţile comerciale care pot să vină să investească. Mă interesează să am din nou discuţii pentru a încerca să-i aducem pentru investiţia pe care o dorim în cartierul eco din Ghencea", a mai spus Marian Vanghelie. Marţi, Vanghelie s-a întâlnit cu oameni de afaceri şi posibili investitori americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici