Vanghelie: Primesc mesaje pe Facebook, le şi răspund. Am felul meu, se simte dacă nu sunt eu

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că răspunde personal tuturor sms-urilor primite, dar şi mesajelor recepţionate pe pagina de Facebook, deoarece are "formatul" său şi s-ar simţi dacă nu ar fi el.

241 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Primesc mesaje pe Facebook, le şi răspund. Am felul meu, se simte dacă nu sunt eu

Vanghelie: Primesc mesaje pe Facebook, le şi răspund. Am felul meu, se simte dacă nu sunt eu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a făcut aceste afirmaţii la o acţiune de plantare de copaci în Parcul Izvor, la care a participat alături de Lavinia Şandru, preşedintele Asociaţiei Iniţiativa 2003.

Întrebat de o jurnalistă cum poate o pereche de tineri să aibă un copac în Pădurea Îndrăgostiţilor din Parcul Izvor, Vanghelie a indicat numărul său de telefon, îndemnând-o pe aceasta să-l sune să ceară detalii.

"Dacă vreţi ca dumneavoastră să aveţi un copac aici, mă sunaţi la 0724500300 şi vă spun exact ce aveţi de făcut", a spus zâmbind Marian Vanghelie.

La solicitarea de a-şi face publică şi adresa de e-mail, după modelul premierul Emil Boc, primarul Sectorului 5 a afirmat că, pe Internet, comunică prin intermediul reţelei de socializare Facebook unde are cont.

"Pe Facebook mă găsiţi dacă vreţi. Pe Facebook îmi spuneţi ce vreţi şi ... comunicăm. Primesc mesaje. Uitaţi-vă acolo şi o să vedeţi. Le şi răspund. Nu zilnic, ca să fiu corect, ci o dată pe săptămână, că nu am timp. Acum sunt mai multe formule... poţi să pui un tânăr-doi să răspundă, dar nu poate să răspundă cu formatul meu. Am felul meu. Se simte dacă nu sunt eu", a mai spus Vanghelie.

Liderul PSD Bucureşti a reamintit că numărul său de telefon este public.

"Le răspund tuturor. Daţi-mi un sms să vedeţi dacă răspund. De multe ori sun. Sunt diverse persoane şi răspund. Nu poate în momentul ăla sau peste o zi sau două zile, păstrez... sau sun. Nu dau sms. Sun. Nu răspund (la sms - n.r.), dar te sun dacă-mi dai un sms şi spui: «eu sunt fata în roşu, care am fost cu dumneavoastră acolo şi vreau să vă întreb ceva» şi îţi dau un telefon", a conchis Marian Vanghelie.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a spus, în 15 ianuarie, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro Tv, că are cont pe Facebook, unde încearcă să facă cunoştinţă cu "foarte multe tinere" pe care să le aducă în partid.

"Şi pe tineri, dar am văzut că tinerele mă asaltează mai mult. Am acum o negresă din America, care zice că vrea să mă cunoască", a adăugat, râzând, liderul PSD Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici