Vanghelie şi "Jihadul lui Ponta" - Care Jihad? Sunt la Tg Mureş. N-am frecvenţă, n-am tv

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, spune, în "Gândul", că nu se simte ameninţat de ceea ce Ion Vasile a numit "Jihadul declanşat de Ponta" în partid, preşedintele organizaţiei din Capitală precizând că este în campanie la Târgu Mureş şi habar nu are ce se întâmplă în Bucureşti.

35 afișări
Imaginea articolului Vanghelie şi "Jihadul lui Ponta" - Care Jihad? Sunt la Tg Mureş. N-am frecvenţă, n-am tv

Vanghelie şi "Jihadul lui Ponta" - Care Jihad? Sunt la Tg Mureş. N-am frecvenţă, n-am tv (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Fostul lider al PSD Buzău Ion Vasile declara la plecarea sa din partid că "Ponta se comportă ca Stalin", declanşând Jihadul în PSD. Ideea lui Vasile a fost preluată miercuri seară la Antena de fostul lider al social-democraţilor Mircea Geoană, care a susţinut că e timpul să se încheie campania de "lichidare a oamenilor buni din partid, ca pe timpul lui Stalin".

"Nu mă sperii eu de Jihad. Şi pe urmă care Jihad, că eu sunt în campanie, la Târgu Mureş, habar n-am ce-i la Bucureşti. N-am avut frecvenţă, n-am avut televizor. Am ajuns la hotel la 12 noaptea", a declarat Vanghelie pentru "Gândul".

Liderul social-democraţilor bucureşteni a afirmat, referindu-se la unele afirmaţii pe care Victor Ponta le-a făcut la adresa sa, într-un interviu recent, că nu se mai lasă foarte uşor atras în astfel de polemici.

"Uitându-mă la ceea ce se întâmplă prin presă, am văzut multe chestii rostogolite, aranjate, nu ştiu de cine. Eu cred că sunt şi anumite interese care încearcă să-mi creeze o problemă mie cu el şi lui cu mine. Am devenit însă un fin observator al acestor lucruri care apar în presă şi nu mă mai las atras în discuţii", a precizat Marian Vanghelie. El spune că nu a preluat afirmaţiile liderului PSD ca pe nişte declaraţii "tăioase, directe" la adresa sa. "Au fost anumite probleme spuse mai nuanţat. Şi apoi, referitor la ceea ce s-a întâmplat la votul bugetului în Consiliu, am explicat că eu nu am niciun fel colaborare cu Udrea. Consilierii lor au majoritatea şi nu au nevoie de voturile noastre sau să negocieze cu noi. Votul nostru a fost cauzat de faptul că Oprescu nu a dat niciun ban pentru RADET, iar pe linie sindicală era vorba de protecţia a 15 mii de oameni care lucrează de acolo", a mai spus Vanghelie.

În legătură cu acuzele aduse fostului lider al partidului Mircea Geoană, potrivit cărora acesta ar încerca să destructureze partidul, Vanghelie a afirmat: "Poate fi ceva, dar nu-mi dau seama ce". "Fiecare are câte un program, unii se-ntâlnesc nu ştiu unde, alţii fac nu ştiu ce. Eu fac campanie. În rest sunt poveşti". a conchis Vanghelie.

Întrebat dacă mai în are intenţie să candideze la Primăria Capitalei, după ce Victor Ponta a anunţat că USL l-at putea susţine pe Sorin Oprescu pentru această funcţie, Marian Vanghelie nu a negat. "Mă gândesc în continuare. Iar ce a spus Victor Ponta e o altă problemă. Până la urmă îl putem susţine cu toţii pe Oprescu. Eu am mai spus - totul e în funcţie de ce vor bucureştenii", a declarat primarul Sectorului 5. El susţine că nu e nimic pierdut, timp fiind destul până la alegeri. "Mai este un an şi ceva. Viaţa e schimbătoare. Totul se schimbă. Eu nu sunt atât de stresat cum cred unii. Trebuie să ai răbdare, să fii atent, să nu te grăbeşti. Vom vedea la vremea potrivită care e cea mai bună alegere", a afirmat Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici