Vanghelie, supărat pe cei care au dus ţara în haos: Pe toţi să-i ia mama dracului, să se ducă acasă

Liderul PSD Marian Vanghelie le-a vorbit joi celor prezenţi la o reuniune a Partidei Romilor, despre nevoia ca politicienii care au dus ţara în haos şi care au furat milioane de euro să plece din politică, primarul Sectorului 5 afirmând despre aceştia: "Să-i ia mama dracului, să se ducă acasă!".

674 afișări
Imaginea articolului Vanghelie, supărat pe cei care au dus ţara în haos: Pe toţi să-i ia mama dracului, să se ducă acasă

Vanghelie, supărat pe cei care au dus ţara în haos: Pe toţi să-i ia mama dracului, să se ducă acasă (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Vanghelie i-a invitat pe romi să se şcolească, chiar împreună cu el, până "o să înnebunescă" cu toţii. El a vorbit şi despre minoritatea maghiară din România, spunnând că aceasta, deşi este numeric mai mică, are reprezentanţi în Guvern, care vorbesc despre cum trebuie făcută regionalizarea în România, în timp ce pe romi nu-i implică nimeni.

Marian Vanghelie a recunoscut că reprezentanţii etniei maghiare sunt "foarte şcoliţi".

"Eu cred că, în perioada următoare, orice Guvern care vine are obligaţia şi dacă nu sunteţi şcoliţi, să vă şcolească. Să mă şcolească şi pe mine, dacă pot, că n-am o problemă. Să ne şcolim cu toţii până o să înnebunim. Dar să reuşim să facem ceva pentru ţară. Eu sunt de acord că cei de etnie maghiară sunt foarte şcoliţi, pentru că le vin bani din Ungaria, le vin bani de la Soros, le vin bani din foarte multe părţi, nu e rău e foarte bine, sunt politicieni de calitate şi au o anumită greutate", a spus Vanghelie.

El a spus că este deranjat de faptul că "aşa-zişii politicieni buni n-au verticalitate, n-au demnitate, nu fac nimic pentru ţară".

"Şi cred că trebuie să iasă din politica românească toţi oamenii care au furat sute de milioane de euro. Toţi să plece acasă din toate partidele, şi de la PSD, şi de la PNL, şi de la PDL, şi de oriunde, şi de la dumneavoastră, dacă sunt", a spus Vanghelie, în aplauzele celor prezenţi.

El a subliniat că nu-i convine să fie alături de politcieni corupţi.

"Mie nu-mi convine să fiu cu nimeni alături de nimeni care este corupt din România, că nu am furat nimica şi nu-mi este frică de ei, de nimeni, nici din partidul meu, nici din PNL, nici din PDL", a precizat Vanghelie, care a explicat că prin discursul său "se antrenează" îşi începe campania.

El a spus, apoi, că ar trebui "să se tragă linie" şi "să se ducă acasă" cei care au privatizat ţara, au dus-o în haos "şi au creat numai furăciuni şi au nenorocit această ţară".

"Fără nicio chestie de politică, de nepolitică: Toţi, să-i ia mama Dracului, să se ducă acasă! Că am spus în felul următor, dacă fac calcul la o singură privatizare, dacă vreau să mă refer la o singură concesionare la Apa Nova, la câţi bani pierd bucureştenii, eu pot să am bani să mă ocup social de toţi românii, de toţi romii din Bucureşti", a explicat Marian Vanghelie.

Preşedintele a apreciat că unii politicieni par simpatici, pentru că "behăie", alţii pentru că mormăie, "unii par simpatici că sunt intelectuali". "Alţii ne par simpatici că nu ştiu ce mai fac. Hai să vedem care sunt realişti, care vor să facă ceva", a adăugat Vanghelie.

De asemenea, în timpul discursului său, Vanghelie a precizat că va intra în competiţie cu toţi preşedinţii Victor Ponta, Crin Antonescu, Traian Băsescu şi cu Marko Bela.

"Dacă toţi preşedinţii la nivel naţional vor să se bată cu mine, de acum vă spun sincer că o să mă pronunţ exact la fel, pentru că o să am o competiţie cu toţi din România şi cu Victor Ponta şi cu Crin Antonescu şi cu Traian Băsescu şi cu Marko Bela, cu toţi", a mai spus Marian Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici