Vanghelie: Voi candida la Primăria Sectorului 5

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a anunţat, miercuri, după o întrevedere cu liderul partidului, Victor Ponta, privind candidaturile USL pe Bucureşti, că va candida la Primăria Sectorului 5.

657 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Voi candida la Primăria Sectorului 5

Ovidiu Vanghelie (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Voi candida la Sectorul 5 la Primărie", a spus Vanghelie.

El a arătat că nu au fost stabiliţi şi candidaţii la celelalte două sectoare care revin PSD şi nici sectoarele în sine.

Întrebat dacă nu îşi doreşte mai mult decât primăria de la Sectorul 5, Vanghelie a spus că nu se grăbeşte.

"Dacă nu aţi înţelesc că de-abia după ce împlineşti vârsta de 60 de ani poţi să-ţi permiţi să participi la alte funcţii mai mari, n-aţi stat prin PSD foarte mult. Vă spun eu foarte clar că trebuie să participi şi trebuie să ai răbdare, nu trebuie să te grăbeşti", a spus Vanghelie.

El a arătat că în campania electorală pentru locale va juca "toate rolurile".

"Rol? Toate rolurile - şi în deplasare şi în apărare şi la centru, în funcţie de unde va fi nevoie şi unde voi considera eu că vreau să fiu. Deci voi juca toate rolurile, pentru că aşa e normal, să fii în toate rolurile", a spus Vanghelie.

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat, după întrevedere, că Marian Vanghelie şi Andrei Chiliman vor candida pentru un nou mandat din partea USL la primăriile Sectoarelor 5, respectiv 1.

"Celelate patru sectoare le stabilim în cadrul USL", a mai spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici