Varianta de traseu pentru şoseaua Timişoara Vest a fost avizată

Varianta de Ocolire Timişoara Vest fost avizată în Comisia Tehnico-Economică a CNAIR. Lotul avizat în luna noiembrie are o lungime de aproximativ 14 km şi va avea nouă poduri şi pasaje.

425 afișări
Imaginea articolului Varianta de traseu pentru şoseaua Timişoara Vest a fost avizată

Varianta de traseu pentru şoseaua Timişoara Vest a fost avizată

„Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii anunţă că în cadrul şedinţei Comisiei Tehnico-Economice a CNAIR a fost avizată varianta 1 de traseu, din cele patru propuse iniţial, pentru Varianta de Ocolire Timişoara Vest. Varianta de traseu avizată în luna noiembrie are o lungime de aproximativ 14 km şi traversează unităţile administrativ teritoriale Timişoara, Săcălaz şi Utvin. Sunt prevăzute patru noduri rutiere: la intersecţia cu DN 69 (Timişoara – Arad) şi centura de ocolire Timişoara Nord, la conexiunile cu DN 6 (Timişoara – Cenad), cu DN 59A (Timişoara – Jimbolia) şi cu Timişoara printr-un drum de legătură”, anunţă Ministerul Transporturilor.

Proiectul are ca scop construirea unei variante de ocolire a oraşului din zona intersecţiei DN 69 Timişoara – Arad cu DJ 591, unde se va lega cu varianta de ocolire Timişoara Sud, acum în construcţie, ce va înconjura oraşul prin vest, rezultând astfel închiderea inelului de centură a municipiului Timişoara.

„De asemenea, VO Timişoara Vest va avea nouă lucrări de artă (poduri şi pasaje). În perioada următoare, vor avea loc şi alte studii necesare pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate, contractul fiind derulat de SC Search Corporation SRL”, se arată în comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici