Vasilescu: Cred că nişte procurori s-au apucat de treabă să facă plângeri penale vreunui ministru "ca să-l mulţumească" pe Iohannis

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu crede că unii procurori ar putea să facă plângeri penale unui ministru "ca să-l mulţumească" pe preşedintele Klaus Iohannis, având în vedere că premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va acţiona în instanţă împotriva şefului statului.

260 afișări
Imaginea articolului Vasilescu: Cred că nişte procurori s-au apucat de treabă să facă plângeri penale vreunui ministru "ca să-l mulţumească" pe Iohannis

Vasilescu: Cred că nişte procurori s-au apucat de treabă să facă plângeri penale vreunui ministru

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat deja că avocaţii dumneai lucrează la această plângere. Nu am văzut această plângere. Ar trebui să începem să reacţionăm la toate aceste atacuri mizerabile de ani de zile îndreptate împotriva noastră fără dovezi, deşi eu cred că nişte procurori s-au apucat de treabă în momentele acestea ca să-l mulţumească pe preşedinte şi să-i facă două plângeri penale vreunui ministru”, a spus Lia Olguţa Vasilescu la Antena3.

Viorica Dăncilă a anunţat, sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmaţiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocaţii.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că şeful statului Klaus Iohannis foloseşte de la tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt”. Premierul îi cerea preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Nu ar trebui să fie, însă, nicio surpriză pentru nimeni. Dimpotrivă, este rezultatul firesc a doi ani şi jumătate de guvernare haotică, incompetentă şi coruptă. Prin votul din 26 mai, românii le-au transmis PSD şi ALDE un mesaj extrem de clar, pe care ei, PSD şi ALDE, pur şi simplu se fac că nu îl înţeleg”, a explicat Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici