Vicepreşedintele Biden se întâlneşte cu preşedintele Băsescu

Cotidianul The Hill, distribuit la Washington, notează, într-un material dedicat evenimentelor care au loc în această săptămână, o întâlnire, marţi, între preşedintele Traian Băsescu şi vicepreşedintele Joe Biden, fără a menţiona şi o întâlnire la nivel de şefi de stat.

405 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Biden se întâlneşte cu preşedintele Băsescu

Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Obama călătoreşte la Columbus, Ohio, pentru a- promova American Jobs Act", notează sursa citată, referindu-se la programul zilei de marţi, 13 septembrie. Cotidianul nu menţionează nimic despre o întâlnire Obama - Băsescu, marţi sau în vreo altă zi a săptămânii dar scrie, în schimb, că vicepreşedintele Joe Biden se întâlneşte cu preşedintele român pe 13 septembrie.

"Vicepreşedintele Biden se întâlneşte cu preşedintele României Traian Băsescu", scrie The Hill.

Publicaţia notează că atenţia se va concentra pe activitatea de la Capitoliu în condiţiile în care preşedintele Obama urmează să trimită Congresului un proiect legislativ important - American Jobs Act .

Site-ul Casei Albe nu menţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, nicio întâlnire cu preşedintele Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici