Vicepreşedintele Comisiei de Apărare:"Dîncu are simpatii pro-ruse"

Deputatul USR Bogdan Rodeanu, care ocupă poziţia de vicepreşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, l-a atacat pe Vasile Dîncu, ministrul Apărării. Dîncu este acuzat că are simpatii pro-ruse şi nu înţelege amploarea războiului din Ucraina.

370 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Comisiei de Apărare:"Dîncu are simpatii pro-ruse"

Bogdan Rodeanu, Facebook

Mesajul deputatului Rodeanu a fost publicat pe Facebook.

 

„În luna a 8-a de război, ministrul Apărării, cel care ar trebui să vadă, să audă şi să înţeleagă efectele unui conflict de amploare care are loc la graniţele României, afirmă că Negocierea cu Rusia este singura şansa a păcii”, a scris Bogdan Rodeanu.

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor mai susţine că ministrul Apărării are simpatii pro-ruse.

„Practic, Dîncu ar fi gata să bată palma cu un criminal, pentru a ”şterge cu buretele” nu doar o invazie nejustificată, ci vieţile oamenilor din Ucraina, cultura, trecutul, prezentul şi viitorul unui popor. Ministrul Apărării, cel care a preferat să rămână absent în contextul războiului dus de Rusia în Ucraina, consideră că pacea poate fi asigurată negociind cu teroriştii. Domnule Dîncu, nu există ”cale amiabilă”. Vorbim de crime în masă, de lipsa totală a raţiunii şi de o nesiguranţă care trece dincolo de graniţele războiului. Nu există ideea de ”negociere”, de pact, de acord, de convenţie sau, de ce nu, ”tocmeală”, în momentul în care Ucraina este, cu fiecare minut care trece, masacrată. Nu facem rabat cu războiul şi ne dezicem, ca popor, de simpatiile pro-ruse ale unui ministru incapabil să înţeleagă amploarea acestui conflict”, a adăugat Rodeanu.

În încheierea mesajului său, Bogdan Rodeanu îi solicită ministrului Vasile Dîncu să respecte poziţia UE şi NATO privitoare la războiul din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici