Vicepreşedintele PDL: Minţind în halul în care minte, Ponta să-şi dea demisia după respingerea descentralizării

Vicepreşedintele PDL, Alexandru Nazare, a declarat duminică într-o conferinţă de presă că premierul Victor Ponta, "minţind în halul în care minte", ar trebui să-şi dea demisia din funcţie, după ce spune că Legea descentralizării este cel mai important act al Guvernului, dar a fost respinsă de CC.

419 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PDL: Minţind în halul în care minte, Ponta să-şi dea demisia după respingerea descentralizării

Victor Ponta (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Nazare a fost întrebat dacă premierul ar trebui să aibă parte de un decont politic după respingerea Legii descentralizării de Curtea Constituţională, pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea, în condiţiile în care Victor Ponta cerea demisia lui Emil Boc pe un caz similar.

"Decontul politic pentru Ponta e consistent, nu e pentru prima oară când se întâmplă acest lucru, dar minţind în halul în care minte...el a promis nenumărate lucruri înainte de a prelua puterea şi odată ce a preluat-o demonstrează că nu e în stare să o gestioneze. Ar trebui să-şi dea demisia, dumnealui dacă ar avea responsabilitate ar trebui să-şi dea demisia imediat, dat fiind că s-a lăudat şi în Parlament când prezentat descentralizarea că este cel mai important act al Guvernului Ponta pe anul 2013", a spus Nazare.

Vicepreşedintele PDL a susţinut că proiectul Legii descentralizării a fost "un hei-rupism" şi "o încercare a-l mulţimi pe Dragnea sau pe alţi baroni". El a afirmat că procesul descentralizării trebuia realizat în corelare cu cel al regionalizării pentru a eficentiza atragerea de fonduri europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici