Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a votat pentru "primul pas spre normalitate"

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a votat la secţia 160 din Cluj-Napoca, pentru "primul pas spre normalitate", în urma căruia "combatanţii" să fie capabili "să depăşească faza bătăliei în tranşee" şi să comunice aşa cum comunică reprezentanţii Parlamentului European.

78 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a votat pentru "primul pas spre normalitate"

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a votat pentru "primul pas spre normalitate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ioan Rus a mers la secţia 160 din Cluj-Napoca alături de europarlamentarul Corina Creţu şi de alţi social-democraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am votat pentru a se întâmpla primul pas spre normalitate. Următorul pas se va întâmpla mai târziu. Normalitatea înseamnă capacitate de dialog. Momentan, în România, tranşeele între combatanţi sunt atât de mari că nu se mai văd combatanţii. Sunt convins că vom depăşi faza bătăliei în tranşee şi vom intra într-o zonă în care să fim capabili şi noi, acasă, să comunicăm aşa cum sunt ei capabili în PE să comunice. Pasul următor spre normalitate va fi în acest an", a declarat Rus.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 599.262 de alegători, cei mai mulţi - 273.101 - fiind în municipiul Cluj-Napoca. Au fost deschise 653 de secţii de votare, din care 181 vor funcţiona în municipiul Cluj-Napoca. Pentru judeţul Cluj au fost tipărite 661.236 de buletine de vot şi au fost pregătite 3.265 de ştampile cu menţiunea "Votat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici