Vicepreşedintele Senatului, Teodor Atanasiu: Un guvern de dreapta, posibil aritmetic, dar politica este mai grea

Un viitor guvern de dreapta este posibil "aritmetic", însă, "politica este mai grea decât aritmetica", a declarat joi vicepreşedintele Senatului Teodor Atanasiu (PNL).

489 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Senatului, Teodor Atanasiu: Un guvern de dreapta, posibil aritmetic, dar politica este mai grea

Atanasiu: Un guvern de dreapta, posibil aritmetic, dar politica este mai grea (Imagine: Silviu Matei/ Foto Mediafax)

"Aritmetic se poate, dar politica este mai grea decât aritmetica. Este mult mai dificil să vii în acelaşi loc, în aceeaşi barcă, politicieni de dreapta cu orgolii mari şi care au avut mari probleme de comunicare în ultimul timp, deci cred că aritmetica este mai uşoară decât politica şi nu funcţionează în majoritatea parlamentară care se formează", a declarat senatorul PNL Teodor Atanasiu, înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent.

Întrebat dacă viitorul premier al României va fi un social-democrat, Atanasiu a afirmat ca "probabil" funcţia va fi ocupată în acest sens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici