Victor Ponta, Crin Antonescu şi Vasile Blaga vor participa la Congresul UDMR

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, miercuri, că liderii PSD şi PNL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, dar şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, vor participa, în 25 mai, la Congresul Uniunii care va avea loc la Miercurea Ciuc.

178 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta, Crin Antonescu şi Vasile Blaga vor participa la Congresul UDMR

Victor Ponta, Crin Antonescu şi Vasile Blaga vor participa la Congresul UDMR (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Printre invitaţii care au confirmat participarea la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc din 25 mai se numără preşedinţii PSD şi PNL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, dar şi preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi Mihai Răzvan Ungureanu", a declarat, într-o conferinţă de presă, la Cluj-Napoca, Kelemen Hunor.

El a adăugat că la Congres vor fi prezenţi şi politicieni din Ungaria, precum vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, care este şi preşedintele Partidului Creştinilor Democraţi, şi vicepreşedintele Parlamentului Ungariei, Ujhely Istvan, din partea Partidului Socialist.

Cel de-al XI-lea Congres al UDMR, convocat pentru modificarea statutului şi programului Uniunii, va avea loc în 25 mai la Miercurea Ciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici