Victor Ponta participă duminică la mitingul electoral al socialiştilor bulgari, la Ruse

Premierul Victor Ponta participă, duminică, la Ruse, la mitingul electoral organizat de socialiştii bulgari, liderul PSD urmând să susţină şi o conferinţă de presă comună cu Serghei Stanişev, preşedinte PES, şi Plamen Oresharski, candidatul la funcţia de premier al Bulgariei. Informaţiile în acest sens au fost transmise de PSD.

154 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta participă duminică la mitingul electoral al socialiştilor bulgari, la Ruse

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Potrivit anunţului de presă privind programul preşedintelui PSD, Victor Ponta urmează să susţină, duminică, de la ora 17.00, o conferinţă de presă comună cu Serghei Stanişev şi Plamen Oresharski, în piaţa centrală a oraşului Ruse.

De la ora 17.30, premierul Ponta urmează să participe la mitingul electoral din piaţa centrală a oraşului Ruse.

În Bulgaria au loc alegeri legislative anticipate în 12 mai.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici