Videanu, întrebat dacă îl susţine pe Blaga la şefia PDL: Blaga, Boc, Frunzăverde au calităţi

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, într-un interviu pentru "Gândul", că nu va candida la şefia partidului, că îl susţine categoric pe Vasile Blaga, la fel ca şi pe toţi cei care au disponibilitatea pentru o soluţie negociată, precizând că Blaga, Boc şi Frunzăverde au calităţi pentru funcţie.

91 afișări
Imaginea articolului Videanu, întrebat dacă îl susţine pe Blaga la şefia PDL: Blaga, Boc, Frunzăverde au calităţi

Videanu (Foto), întrebat dacă îl susţine pe Blaga la şefia PDL: Blaga, Boc, Frunzăverde au calităţi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

De asemenea, el a spus că nu crede că PDL are de ales doar între Emil Boc şi Vasile Blaga.

Întrebat într-un interviu pentru "Gândul" dacă va candida la funcţia de preşedinte al PDL, Videanu a răspuns: "Nu şi nu cred că în momentul de faţă îndeplinesc condiţiile pentru a putea reprezenta o speranţă pentru PDL".

Întrebat, de asemenea, dacă l-ar vota pe Blaga la şefia partidului, Videanu a răspuns că acesta este "o opţiune foarte bună pentru conducerea partidului şi în opţiunile care vor fi poate o opţiune". "Eu unul l-aş vota cu mare încredere", a adăugat Videanu. El a mai spus că Blaga este, într-adevăr, este una din opţiunile care pot duce PDL acolo unde îşi doresc militanţii lui.

Întrebat dacă, în concluzie, îl susţine pe Blaga, Videanu a spus: "Categoric. Şi toţi colegii mei care intră în competiţie şi care în interiorul partidului au această disponibilitate de a găsi o soluţie negociată, categoric că vor avea susţinerea mea. Emil Boc, Vasile Blaga, Sorin Frunzăverde au calităţi toţi trei să conducă acest partid".

"Singurul lucru care se discută este dacă echipa de conducere a partidului să fie în formula patru prim-vicepreşedinţi şi secretarul general ca echipă de conducere de promovare a unei moţiuni, sau să fie singur preşedintele şi restul să se aleagă ca toţi ceilalţi membri ai Biroului Permanent", a spus Videanu, menţionând că argumente au ambele variante, dar cea de echipă este mai bună.

Întrebat dacă Blaga i-a propus să facă parte din echipa sa, Videanu a răspuns: "Nu. N-am discutat acest subiect".

El a mai spus că PDL a crescut în sondaje cu 8%, ajungând la 20,6%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici