Videanu: Obiectivul ARD în această săptămână-să ducă USL de la 48% la 46%

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat, luni, că obiectivul reprezentanţilor ARD în această săptămână este să aducă USL de la 48% la 46% pentru ca ARD să câştige alegerile.

471 afișări
Imaginea articolului Videanu: Obiectivul ARD în această săptămână-să ducă USL de la 48% la 46%

Videanu: Obiectivul ARD în această săptămână-să ducă USL de la 48% la 46% (Imagine: Mediafax Foto)

Videanu a făcut aceste afirmaţii la lansarea candidaţilor ARD pentru Sectorul 6 Bucureşti.

"În momentul în care au apărut semnele reluării creşterii economice, care, pe înţelesul tuturor înseamnă bunăstare pentru fiecare, a venit această guvernare USL, care a dat gaură în corabie şi corabia a început să ia apă. Asta e din păcate situaţia astăzi. Dar să ştiţi că românii au început să-şi dea seama. Prin propriile lor minciuni şi promisiuni pe care nu le-au dus la bun sfârşit au reuşit singuri să se aducă de la 68% încredere în intenţia de vot a românilor la 48% cât au în momentul de faţă. Şi vă întreb, dragi colegi, putem noi în această săptămână de la 48% să-i ducem la 46% şi să câştigăm alegerile? Acesta este obiectivul pe care-l avem în această săptămână. Lupta este de două procente, iar trendul lor este unul descrescător", a apreciat Videanu.

El a precizat că sistemul de numărare paralelă al ARD se află "în perfectă stare".

"Am venit la această manifestare din Modrogan 22, sediul PDL Bucureşti, vreau să vă anunţ că avem sistemul de numărare paralelă în perfectă stare. El funcţionează. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră ca pe 10 decembrie dimineaţa, anticipez eu pe la 4.00-5.00, să dăm rezultatul final al alegerilor şi să ducem USL acolo unde le e locul, în opoziţie. Ne rămâne ca în această săptămână fiecare dintre noi să-şi aducă acel aport, discutăm de două procente, sunt două procente care pot să facă diferenţa între construcţia unui viitor european pentru români sau o construcţie plină de minciuni, de lipsă de speranţă a USL", a mai spus Adriean Videanu.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici