Videanu: PDL nu poate fi bătut de alianţa PNL-PSD, n-au forţă, n-au valoare, n-au program

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, joi, într-un interviu acordat ziarului "Gândul", că partidul pe care îl reprezintă nu poate fi bătut de alianţa PNL-PSD, pentru că aceste formaţiuni nu au valoare, forţă sau program.

46 afișări
Imaginea articolului Videanu: PDL nu poate fi bătut de alianţa PNL-PSD, n-au forţă, n-au valoare, n-au program

Videanu: PDL nu poate fi bătut de alianţa PNL-PSD, n-au forţă, n-au valoare, n-au program (Imagine: Mediafax Foto)

Fostul ministru a spus că PDL are şansa, chiar şi în condiţiile dificile actuale, de a se bate în alegeri pentru a fi primul partid din România.

Potrivit lui Videanu, marea problemă a PDL este dacă îşi va găsi sau nu soluţia de echilibru în interior.

"Nu cred că PDL poate fi bătut de o alianţă PNL-PSD. N-au forţă, n-au valoare, n-au program, n-au nimic", a spus Videanu într-un interviu acordat ziarului "Gândul".

El s-a arătat încrezător în faptul că PDL poate rămâne principala forţă politică dacă îşi rezolvă probemele de echilibru din interior, concomitent cu recâştigarea încrederii electoratului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici