Videanu: Suspendarea preşedintelui, un subiect care nu ne îngrijorează absolut deloc

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, vineri, la Târgovişte, că subiectul privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu nu îi îngrijorează "absolut deloc" pe democrat-liberali, apreciind că "demersul nici nu va fi iniţiat".

17 afișări
Imaginea articolului Videanu: Suspendarea preşedintelui, un subiect care nu ne îngrijorează absolut deloc

Videanu: Suspendarea preşedintelui, un subiect care nu ne îngrijorează absolut deloc (Imagine: Andreea Blanatui/Mediafax Foto)

"E un subiect (suspendarea preşedintelui -n.r.) care nu ne îngrijorează absolut deloc. N-are niciun fel de raţiune, nici politică şi nici de altă natură. De aceea eu cred că nici demersul nu va fi iniţiat", a declarat Adriean Videanu, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte.

La observaţia ziariştilor că liderul PSD, Victor Ponta, este destul de hotărât în începerea acestei acţiuni de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, Videanu a completat: "Preşedintele PSD este suficient de imatur şi iresponsabil ca să fie suficient de hotărât".

Prim-vicepreşedinţii PDL Adriean Videanu şi Theodor Stolojan au participat, vineri, la Târgovişte, la conferinţa judeţeană de alegeri a PDL Dâmboviţa.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii vor declanşa procedura de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, dacă acesta va promulga Legea pensiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici