Viorica Dăncilă anunţă data la care Guvernul va adopta rectificarea bugetară: prima zi după moţiunea de cenzură

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că vineri va avea loc o şedinţa de guvern unde va fi adoptată şi rectificarea bugetară pe anul 2019.

2979 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă anunţă data la care Guvernul va adopta rectificarea bugetară: prima zi după moţiunea de cenzură

Viorica Dăncilă anunţă data la care Guvernul va adopta rectificarea bugetară: prima zi după moţiunea de cenzură

„Rectificarea bugetară va avea loc vineri. Vineri vom avea şedinţă de guvern, vom avea rectificarea bugetară şi mai multe acte normative atât de aşteptate în întreaga ţară”, a spus Viorica Dăncilă, la Vaslui.

Dan Barna a declarat că Viorica Dăncilă face în continuare „eforturi jenante” pentru a ascunde rezultatele dezastruoase la ale guvernării. Preşedintele USR a adăugat că Executivul trebuie să vină cu o rectificare bugetară de 8 mililarde de lei pentru acest an.

Dezbaterea şi votul moţiunii urmează să aibă loc joia viitoare, într-un plen reunit care va începe la ora 10.00. Viorica Dăncilă a declarat că va face remanierea Guvernului în Parlament după moţiunea de cenzură, despre care a spus că nu va fi adoptată joi de Parlament. Premierul a adăugat că nu ştie ce va face Klaus Iohannis privind numirea miniştrilor interimar, chiar dacă există decizia CCR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici