Viorica Dăncilă, despre scandalurile de corupţie din politică: Nu aş vrea să lipiţi această etichetă doar pe PSD. De ce să fim judecaţi toţi?

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că sunt mulţi social-democraţi, printre care se numără şi ea, care cred că s-a discutat foarte mult despre justiţie, precizând că sunt şi alte partide cu oameni cu probleme penale şi că un partid nu trebuie privit în ansamblu ca şi corupt.

1721 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, despre scandalurile de corupţie din politică: Nu aş vrea să lipiţi această etichetă doar pe PSD. De ce să fim judecaţi toţi?

Viorica Dăncilă: Mulţi consideră, şi eu, că au fost foarte multe discuţii legate de justiţie

„Da, mulţi consideră, şi eu consider, că au fost foarte multe discuţii legate de justiţie. Nu e uşor. Un rezultat la europarlamentare care nu poate mulţumi PSD, preşedintele partidului arestat", a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a precizat că ideea vehiculată în spaţiul public potrivit căreia PSD este singura formaţiune cu membrii care au probleme penale este una greşită.

„Nu aş vrea să lipiţi această etichetă doar PSD. Dacă ne uităm şi la alte partide, sunt destui oameni care au probleme penale, care au dosare în curs. Tocmai această idee care a fost inoculată în această perioadă că problemele cu justiţia sunt numai la PSD a fost incorectă. Eu cred că aceste probleme trebuie să le deconteze fiecare partid şi persoana care are probleme cu justiţia, nu trebuie să le decontăm toţi. De ce să fim judecaţi toţi? Cei care au probleme să şi le rezolve, dar eu nu cred că un partid trebuie privit în ansamblu ca şi corupt", a mai spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Liviu Dragnea va sta o perioadă de 21 de zile în carantină în Penitenciarul Rahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici