Voicu (PNL): Guvernarea alături de PDL este imposibilă în acest moment

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, vineri, că "ipoteza" formării unui Executiv de coaliţie sau de uniune naţională, care să includă PDL, nu poate fi luată în considerare, guvernarea alături de democrat-liberali fiind "imposibilă" în acest moment.

20 afișări
Imaginea articolului Voicu (PNL): Guvernarea alături de PDL este imposibilă în acest moment

Voicu (PNL): Guvernarea alături de PDL este imposibilă în acest moment (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

PDL, "în ansamblul său", este vinovat pentru "contraperformanţa" guvernului, formarea unui cabinet care să "conţină" reprezentanţi ai democrat-liberalilor fiind "imposibilă", a spus, într-o conferinţă de presă, Voicu.

"Din punctul nostru de vedere, pentru acest ciclu electoral şi nu numai, PDL este responsabil în ansamblul său pentru contraperfomanţa guvernului şi de aceea, din punctul nostru de vedere, ipoteza unui guvern de coaliţie, de uniune naţională sau de orice alt fel formă, care să conţină PDL nu poate fi luată în considerare. Guvernarea alături de PDL este imposibilă în acest moment", a explicat vicepreşedintele PNL.

Presa a relatat, recent, că liderul PDL Sorin Frunzăverde a lansat ideea unui guvern de uniune naţională.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, joi, că propunerea lui Sorin Frunzăverde referitoare la constituirea unui guvern de uniune naţională, fără a parcurge etapele intermediare, este una hazardată şi nu se bazează măcar pe o minimă susţinere în cadrul propriului partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici